Op 18 februari 2020 organiseert VITO de Clean Vision Summit. Een exclusieve Summit in Vlaanderen waarop hoogtechnologische innovaties voor de toekomst belicht en getest kunnen worden.

Bent u actief in de chemie, bouw, energie, slimme landbouw, gezondheidssector, logistiek of (bouw)materialen? Schrijf u dan vandaag nog in (gratis!) via www.summit.vito.be

Op 1 dag ontdekt u er 20 duurzame technologische innovaties, kant-en-klaar om te implementeren in uw organisatie. Heeft u een specifieke vraag? Boek dan een persoonlijk gesprek met de VITO-experts en leg hen deze voor. Schrijf u zeker in voor de technology pitches en laat u inspireren door boeiende sprekers zoals Hans Bruyninckx en Wim Michiels. Hans Bruyninckx is directeur van het Europees Milieuagentschap en waakt over het Europees klimaatbeleid. Wim Michiels staat aan het hoofd van Proviron, een innovatief bedrijf dat chemicaliën ontwerpt, produceert en verkoopt met vestigingen in België, Amerika en China.

Clean Vision Summit by VITO | 18 februari 2020 | Lamot, Mechelen | Gratis | 10.30 – 20.00 uur